problem ze stroną tb7

Masz jakiś problem lub pytanie? Pisz! Spróbujemy pomóc
sniper
User
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 11
Diamenty: 31
Posty: 161

problem ze stroną tb7

Post #1 Wysłany: 06 mar 2019 14:52

Siema. Kiedy wchodzę na tb7 to mam taki błąd:

Obrazek

Czy też tak macie? Jakie są niebezpieczeństwa?
| i9-7900X 3,3GHz | MSI X299 Tomahawk | G.Skill Trident Z 4x8GB 4266MHz | Gigabyte AORUS RTX 2080Ti XTREME 11G GDDR6

Pani Reklama
Reklama
Awatar użytkownika
Dołączył: 14 wrze 2018
Diamenty: 802
Poziom: 30

Reklama
virusgt1982re
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 15 gru 2018
Pochwały: 51
Diamenty: 9
Poziom: 5
Posty: 171

Post #2 Wysłany: 06 mar 2019 16:41

U mnie niema, dodatkowo powiem, że jak tak patrzę to tb7 posiada ważny certyfikat do 4 kwietnia 2020 więc generalnie połączenie powinno być bezpieczne...

Autor postu otrzymał pochwałę

Ratownik
Elite VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 309
Diamenty: 35
Poziom: 30
Posty: 2072

Donator30 poziom konta

Post #3 Wysłany: 06 mar 2019 16:58

Zaawansowane - Wejdź mimo to (czy jakoś tak)

Autor postu otrzymał pochwałę
Obrazek

sniper
User
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 11
Diamenty: 31
Posty: 161

Post #4 Wysłany: 06 mar 2019 19:54

Dzięki za pomoc, ale zalogowałem się teraz bez tego komunikatu. Prawdopodobnie mieli jakaś lukę. Teraz jest git
| i9-7900X 3,3GHz | MSI X299 Tomahawk | G.Skill Trident Z 4x8GB 4266MHz | Gigabyte AORUS RTX 2080Ti XTREME 11G GDDR6

Polska
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 31 gru 2018
Pochwały: 40
Diamenty: 18
Poziom: 1
Posty: 542
Skąd: Władysławowo

Post #5 Wysłany: 06 mar 2019 20:31

@sniper

Tak do poludnia byl ten problem. Starczylo na dole strony kliknac i to.ominac.
Po poludniu juz mieli wszystko gites.
Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat