Zasilacz

+++++

Podkręcanie, konfiguracje, wszystko o sprzęcie
adamzmc
User
Dołączył: 17 wrz 2018
Diamenty: 0
Posty: 584

Zasilacz

Post #1 Wysłany: 12 wrz 2019 16:35

Witam.
Szukam zasilacza do gtxa 1660.Aktualnie posiadam silentium pc vero l2 600W.
Czy taki zasilacz bedzie lepszy ?
Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby zobaczyć zakodowaną treść

Pani Reklama
Reklama
Awatar użytkownika
Dołączył: 14 wrze 2018
Diamenty: 802
Poziom: 30

Reklama
brygada69
User
Dołączył: 06 gru 2018
Pochwały: 123
Diamenty: 128
Posty: 295

Post #2 Wysłany: 12 wrz 2019 19:16

Nie musisz zmieniać zasilacza

Autor postu otrzymał pochwałę

adamzmc
User
Dołączył: 17 wrz 2018
Diamenty: 0
Posty: 584

Post #3 Wysłany: 12 wrz 2019 19:42

w Menadzerze urzadzen pokazuje mi caly czas bardzo wysokie zuzycie energii.Jak mialem stara karte graficzna bylo wszystko ok :/.Dodam jeszcze ze po wymianie karty parkatycznie caly czas mam bardzo duze zuzycie procesora.Jakies pomysly?

brygada69
User
Dołączył: 06 gru 2018
Pochwały: 123
Diamenty: 128
Posty: 295

Post #4 Wysłany: 12 wrz 2019 21:15

Zapewne masz Win 10. Jest to wina aktualizacji systemu Microsoft więcej psuje niż naprawia. Tu masz artykuł na ten temat.
Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby zobaczyć zakodowaną treść

Autor postu otrzymał pochwałę

adamzmc
User
Dołączył: 17 wrz 2018
Diamenty: 0
Posty: 584

Post #5 Wysłany: 12 wrz 2019 21:52

Specjalnie dzisiaj zainstalowalem windows 7.Problem rowniez sie powtarza

brygada69
User
Dołączył: 06 gru 2018
Pochwały: 123
Diamenty: 128
Posty: 295

Post #6 Wysłany: 12 wrz 2019 22:31

Jaki problem ze zużyciem procesora ? Jeżeli tak to sprawdź jaki proces to powoduje ?

pietrasos
Super VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 06 paź 2018
Pochwały: 567
Diamenty: 237
Posty: 1931
Skąd: Stary Las

Oscary

Post #7 Wysłany: 16 wrz 2019 19:40

silentium pc vero l2 600W w zupełności wystarczy. podejrzewam, że problem leży gdzie indziej. to może być wina dysku hdd. podaj specyfikacje hardware twojego komputera, co masz w środku podając modele partów
podaj wersje windows 10 i skąd pobrałeś (link)? możliwe że modyfikowana kopia ze stron warezowych może być tego powodem kłopotów. najlepiej pobierz najnowszy 10 programem Microsoft Windows and Office ISO Download Tool 8.21
Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby zobaczyć zakodowaną treść

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
@adamzmc up
cheers! :G

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat