Red Dead Redemption 2

Miejsce do dyskusji o grach
coonor
User
Dołączył: 22 lis 2018
Posty: 3

Post #541 Wysłany: 08 lis 2019 15:13

Jest gdzieś ta gra do pobrania ? Zanim kupie chcę sprawdzić czy to w ogóle jako tako będzie smigać a nie chcę wydawać pieniędzy w ciemno..

Pani Reklama
Reklama
Awatar użytkownika
Dołączył: 14 wrze 2018
Diamenty: 802
Poziom: 30

Reklama

Wysłany: Przed chwilą

Sasi
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 115
Diamenty: 19
Poziom: 2
Posty: 1238

Re:

Post #542 Wysłany: 08 lis 2019 15:51

masterpw pisze:
08 lis 2019 10:42
Wie ktoś może jak włączyć tryb offine w social club żeby gra się uruchamiała z odłączonym internetem?
Grę musisz odpalić w online i potem możesz być offline. Jak masz errora, to niektórym pomaga aktualizacja Windowsa.
Get in There, Lewis

Goth666
Donator
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 1438
Posty: 3490

DonatorOscary30 poziom konta

Re:

Post #543 Wysłany: 08 lis 2019 16:10

coonor pisze:
08 lis 2019 15:13
Jest gdzieś ta gra do pobrania ? Zanim kupie chcę sprawdzić czy to w ogóle jako tako będzie smigać a nie chcę wydawać pieniędzy w ciemno..
jeszcze nie

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby zobaczyć zakodowaną treść
TYLKO SMIERĆ I KOT NA CIEBIE CZEKA | Najwiekszy chlejus jaki widzial swiat
Obrazek

Wiedzmin671
User
Awatar użytkownika
Dołączył: 17 wrz 2018
Pochwały: 4
Diamenty: 21
Posty: 402

Post #544 Wysłany: 08 lis 2019 19:18

Ciekawe po ile dniach padnie ta gra ??

proto
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 17 paź 2018
Pochwały: 39
Diamenty: 9
Posty: 1300

Re:

Post #545 Wysłany: 08 lis 2019 19:24

Wiedzmin671 pisze:
08 lis 2019 19:18
Ciekawe po ile dniach padnie ta gra ??

No ciekawe wiedzmin, ciekawe...

TomoS
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 13 wrz 2018
Pochwały: 1
Posty: 95

Post #546 Wysłany: 08 lis 2019 19:51

Nie ma sensu jej piracić dopóki jej nie naprawią.
RED DEAD POLSKA NA DISCORD
MOBO: ASRock Z77 Pro 3 | CPU: i5-3570 3.4Ghz (4.2Ghz Turbo) | GPU: ASUS GeForce GTX 970 Strix OC | RAM: Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz | OS: Windows 10 Pro

ManOfMystery
Elite VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 29 maja 2019
Pochwały: 1
Diamenty: 8
Poziom: 1
Posty: 222

30 poziom konta

Post #547 Wysłany: 08 lis 2019 20:00

Ja w końcu doszedłem co jest przyczyną tych crashy. Okazało się że opcje Ultra odpowiedzialne za wolumetryczne bajery to powodują. Po zmianie na wysokie gra działa. Cały dzień dziś bez jednego crasha!
Ehhh mogę ze spokojem już zanurzyć się w ten świat:
Obraz żyleta w 4K!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
2x RTX 2080 TI SLI i9 9900K 5Ghz ASUS ROG MAXIMUS XI HERO COD Black Ops4 Special Edition Intel Z390 NZXT Kraken X62 Samsung 970 EVO 1000 GB PCI Express 3.0 3D MLC NVMe M.2 G.Skill Ripjaws 3600 4x4GB Projektor SONY VW260ES + 150'
Pieniądze szczęścia nie dają? Sprawdź to ;)

Teleseil
User
Dołączył: 21 lis 2018
Diamenty: 99
Posty: 12

Post #548 Wysłany: 09 lis 2019 6:00

Jeśli komuś gra freezuje na kilka sekund co jakiś czas, to polecam użyć programu"Process Lasso". Więcej info na reddit:

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby zobaczyć zakodowaną treść

Sasi
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 115
Diamenty: 19
Poziom: 2
Posty: 1238

Post #549 Wysłany: 09 lis 2019 7:41

Gra niestety fatalnie chodzi na 4 rdzeniowcach
Już na starym i7 2600k chodzi lepiej

Dwa pomiary na i5 i na obu skoki
Obrazek
Nawet na 6 rdzeniach są problemy. Jest lepiej, ale nadal występują freezy
Obrazek
Pewnie dowalili jakiegoś skopanego drma.
Get in There, Lewis

fenix
Admin
Awatar użytkownika
Dołączył: 31 sie 2018
Pochwały: 90
Posty: 2516

Założyciel darkWZasłużony dla forumDonator dożywotniOscary30 poziom kontaZbiórka 2019

Post #550 Wysłany: 09 lis 2019 7:58

Wydać tyle hajsu na gre i mieć problemy by w nia grać :clap: gdzie na XOX gra lata do dzisiaj w [email protected] bez problemów :pop:
Pobieraj z rapidu.net | Generuj z tb7.pl

sebczus
User
Dołączył: 02 cze 2019
Posty: 5

Post #551 Wysłany: 09 lis 2019 10:08

Co tutaj tak narzeka na gre. Po pierwsze trzeba miec wiecej jak 4 rdzenie to juz od dawna do bf v czy ac'dow glownie chodzi o przyciecia mikro. Po drugie jest duza roznica miedzy jakoscia detali na konsole xox czy prosiaka na high czy ultra. Jezeli ustawicie detale przyblizone do konsol czyli cienie slabe jakosc srednia jedynie same tekstury na high zadnego glebokiego oswietlenia, tez pojdzie na niewygurowanym sprzecie. Ludzie przestancie narzekac. Ustawcie sobie na tyle ile mozecie by miec plynne 30fps, nie liczcie na 60 bo i na konsoli nie ma i nie bedzie. 60 momentmi nie grajcie lepiej staly fps w afterburner i smigac. Dzieki temu procesor tez lepiej sobie poradzi, moze nawet 4 rdzeniowiec.

Sasi
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 115
Diamenty: 19
Poziom: 2
Posty: 1238

Post #552 Wysłany: 09 lis 2019 10:14

Świetna rada.
To nie wina gry że jest skopana, tylko wasza waszego gównianego kompa!
Rockstar mistrz, znani ze świetnych portów na PC.
Get in There, Lewis

AlfredHitch
Elite VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 06 paź 2018
Pochwały: 68
Ostrzeżenia: 1/6
Posty: 1992

30 poziom konta

Post #553 Wysłany: 09 lis 2019 10:46

No, to nie wina optymalizacja, tylko wasza, bo zachciało sie wam grac w jakości większej niz 800x600 i very low :D

A naprawili już chociaż to, ze sie niektórym nie wlaczala?
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami."

Pomóż znaleźć telefon dla babci emerytki.

Wiedzmin671
User
Awatar użytkownika
Dołączył: 17 wrz 2018
Pochwały: 4
Diamenty: 21
Posty: 402

Post #554 Wysłany: 09 lis 2019 11:22

Trzeba było poczekac az ta gra wyjdzie na steam

AlfredHitch
Elite VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 06 paź 2018
Pochwały: 68
Ostrzeżenia: 1/6
Posty: 1992

30 poziom konta

Post #555 Wysłany: 09 lis 2019 11:35

Ta. Bo sie psuje przez to, ze nie jest na steamie xD

Dodano po 8 sekundach:
Ta. Bo sie psuje przez to, ze nie jest na steamie xD
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami."

Pomóż znaleźć telefon dla babci emerytki.

AsCari
Elite VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 12 wrz 2018
Pochwały: 181
Posty: 425

DonatorOscary

Post #556 Wysłany: 09 lis 2019 12:39

Ale te memy, są dobre co niektóre: :P
Obrazek
Jestem za bardzo inteligenty na życie na polskim poziomie intelektu, dlatego mi odpierda*a.

tRikson
User
Dołączył: 19 wrz 2018
Ostrzeżenia: 1/3
Diamenty: 0
Posty: 10

Post #557 Wysłany: 09 lis 2019 12:49

Jaki jest sposób na uruchomienie tego gówna na PC? Mam najnowsze sterowniki, najnowsza aktualizacja Windowsa, najnowszy BIOS a i tak po próbie włączenia błąd, że RDR2 niespodziewane przestał działać.

Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Jaki jest sposób na uruchomienie tego gówna na PC? Mam najnowsze sterowniki, najnowsza aktualizacja Windowsa, najnowszy BIOS a i tak po próbie włączenia błąd, że RDR2 niespodziewane przestał działać.

edmund213
Elite VIP
Dołączył: 25 wrz 2018
Pochwały: 6
Diamenty: 6
Poziom: 30
Posty: 8

30 poziom konta

Post #558 Wysłany: 09 lis 2019 12:57

Tutaj są ustawienie xbox one x a przynajmniej przybliżone (tekstury tylko trzeba dać na wysokie) według digital foundru
Obrazek
Obrazek
Obrazek
R5 2600 @4GHz | RTX 2070 Gaming Z | X470 AORUS ULTRA GAMING | Corsair 16GB 3200MHz Vengeance LPX Black CL 16 | be quiet pure power 10 600w

Dydek24
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 16 wrz 2018
Diamenty: 196
Posty: 17

Post #559 Wysłany: 09 lis 2019 13:26

Jeśli ktoś z was tak jak ja doświadczył mikrościnek/szarpania obrazu pomimo stabilnych fps'ów podczas trzymania klawisza Shift (biegu/galopu koniem) z jednoczesnym obracaniem kamerą, to mogę polecić zmianę ustawienia-> sterowanie->klawiatura i mysz->tryb myszy i tu zamiast domyślnie ustawionej opcji "Odczyt Bezpośredni" zmienić na "DirectInput"
W moim przypadku po zastosowaniu tej zmiany, wyżej opisany przeze mnie problem całkowicie odpuścił.

TomoS
VIP
Awatar użytkownika
Dołączył: 13 wrz 2018
Pochwały: 1
Posty: 95

Post #560 Wysłany: 09 lis 2019 14:57

^u mnie bez zmian, co 2 minuty freezuje
RED DEAD POLSKA NA DISCORD
MOBO: ASRock Z77 Pro 3 | CPU: i5-3570 3.4Ghz (4.2Ghz Turbo) | GPU: ASUS GeForce GTX 970 Strix OC | RAM: Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz | OS: Windows 10 Pro

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat